Απολύμανση | Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Αρωματισμοί| Septor
821
page-template-default,page,page-id-821,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-706

Οι απολυμάνσεις χώρων που έχουν εκτεθεί στον ιό SARS-COV-2, αλλά και χώρων με μείζονα υγειονομική σημασία, όπως τροφίμων και φαρμάκων, πραγματοποιούνται με ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα προστασίας. Μικροοργανισμοί όπως ο ιός SARS-COV-2, Legionella pneumophila (λεγιονέλλα), Aspergillus lumigalus, Bacillus cereus, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Saccharomyces cerevisiae, Proteus mirabilis, Salmonella typhimurium, Streptococcus faccium, Staphylococcus aureus, Proteus vulgaris, Salmonella choleraesius, κ.ά. καταπολεμούνται με μείωση πληθυσμού κατά 99.9% και 100%. Οι απολυμάνσεις υλοποιούνται με τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ απολύμανσης και απεντόμωσης, καθώς πολλοί άνθρωποι στην καθομιλουμένη χρησιμοποιούν λανθασμένα τον όρο απολύμανση, εννοώντας απεντόμωση. Η απολύμανση γίνεται με χρήση απολυμαντικών, όπως το σταθεροποιημένο διοξείδιο του χλωρίου, από την εταιρία μας (septor), που πραγματοποιεί απολυμάνσεις με εξειδικευμένα απολυντικά και μεθόδους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε το σταθεροποιημένο διοξείδιο του χλωρίου μέσω της μεθόδου της εκνέφωσης, αντί για το υποχλωριώδες νάτριο (οικιακή χλωρίνη), το οποίο θεωρείται καρκινογόνο ή οποιοδήποτε άλλο απολυμαντικό.

Call Now Button